+47 952 82 152 post@hagenhageservice.no

Tjenester

Vaktmester tjenester

Vi leverer vaktmestertjenester for både privat og bedrift sektoren. Vi har tjenester som passer alle og som er godt tilpasset for deg som kunde. Vi tilbyr et bredt spekter av vaktmester tjenester. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt for hva vi kan gjøre for deg. 

   

Gressklipping

Ved hjelp av våre gode maskiner og lange erfaring tilbyr vi gressklipping i høy klasse. Dette gjør at du som kunde kan slappe av og lene deg tilbake mens vi sørger for at jobben blir gjort.

  

Graving

Trenger du graving for drenering, utgraving og klargjøring for tomt for nybygg, tilbygg, eller kanskje et nytt uthus. Vi gjør det meste og vi tar gjerne en kostnadsfri befaring.

Brøyting og strøing

Med lang erfaring leverer vi brøyting og strøing til områder rundt i Oslo og Akershus. Vår oppdrags masse består av industri, borettslag og private huseiere som ønsker denne tjenesten. 

Kunstgressbane

For stadig flere tilbyr vi arbeid og vedlikehold på kunstgressbaner hvor vi har daglig drift for at alt fungerer slik som det skal. 

Tre-felling og beskjæring

Gjennom godt utstyr tilbyr vi god og sikker felling av trær i alle størrelser. Vi gjør også tilpassing og beskjæring som en del av våre tjenester.

   


Scroll to Top